top of page

Párkapcsolataink meghatározóak az életünkben. Vagy így, vagy úgy, de a párkapcsolataink nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. Ha jól működik egy párkapcsolat, akkor azért, ha a párkapcsolat nem működik jól, akkor pedig azért. 

Ha egy párkapcsolat krízisen megy át, akkor az mindkét fél részére valamilyen formában megterhelő lehet. Ilyenkor természetesen mindkét fél szeretné megoldani és a párkapcsolati krízisen túl lenni. Természetesen ahány pár, annyiféle krízis és egy-egy ilyen krízisnek annyiféle megélése. Mégis van azért néhány olyan típusú válság a kapcsolatokban, ami gyakoribb, mint a többi. Ilyen lehet, amikor az egyik fél megcsalja a másikat, vagy a kapcsolatból már kiveszik a tűz és azt valahogy újra kellene gyújtani, vagy éppen a veszekedések mindennapossá válnak és már a pár tagjai nem látják a fától az erdőt. Ilyen esetkebn mindenképpen érdemes felkeresni egy pszichológust, aki tapasztalatával, tudásával és az objektivitásával hozzá tud járulni, hogy a párkapcsolat egy krízisből, vagy válságból kilábaljon. 

Nem csupán párok érezhetik azonban azt, hogy párkapcsolati nehézségekkel küzdenek. Egyedülállókben is felmerülhet az a kérdés több sikertelen párkapcsolat után, vagy éppen olyan esetben, amikor már hosszú ideje nem volt párkapcsolatuk, hogy mi lehet a probléma? Felvetődhet olyan kérdés, hogy "Velem van vajon a prlobéma?" Ilyen és ehhez hasonló szituációk és kérdések esetén is érdemes lehet azon elgondolkodni, hogy felkeresünk egy pszichológust és megpróbálunk közösen válaszokat találni rá.

Amennyiben további informcióra lenne szüksége, vagy szeretne megtudni a párkapcsolatokról és a párkapcsolati tanácsadás folyamatáról, kérem, látogassa meg az erre vonatkozó tematikus honlapomat: www.parkapcsolat.me

Párkapcsolatok

bottom of page